25 років тому росіянам подобалося "мочити в сортирі". Тепер вони плачуть за зруйнованими сортирами

Скріншот: "В гостях у Гордона" / YouTube

У такі ж вересневі дні чверть століття тому російські міста вразила серія вибухів житлових будинків. Путіну треба було показати себе сильним лідером, котрий лише один і може навести у країні лад. Диктатору для сходження потрібна була війна, і він її розпочав – другу чеченську.

Нинішні руйнування в РФ, які спричила атака українських дронів, цілком і повністю на совісті цього самого вовкулака – Путіна В.В. Тільки тепер це є не причиною розв'язати війну, а є наслідком розпочатої ним – в Україні.

Якби населення РФ могло проводити причинно-наслідкові зв'язки, можна було б розраховувати, що до них дійде, хто сьогодні насправді вбив жінку в підмосковному Раменському. Але особисто в мене ілюзій щодо цього давно не залишилося. Адже 25 років тому їм так сподобалася його фразочка "мочити в сортирі". Тепер вони плачуть за своїми зруйнованими сортирами, знімаючи їх на відео, очікуючи на милість від влади у вигляді ремонту.

Сподіватися, що стурбовані своєю і своїх дітей безпекою громадяни висунуть вимогу до правителя припинити війну, – наївно й безглуздо. Цього гада можна перемогти лише силою і військовим умінням.

Слава Україні!

Джерело: Leonid Nevzlin / Facebook