На догоду своєму "прогресивному" істеблішменту адміністрація Байдена підставляє своїх союзників – Ізраїль та Україну

Фото: Leonid Nevzlin / Facebook

В обмін на відмову від великомасштабної наземної операції в Рафаху США запропонували Ізраїлю допомогу в одержанні високоякісних розвідувальних даних, пише Washington Post.

До розвідувальних даних, які обіцяла передати Ізраїлю адміністрація Байдена, входить місцеперебування високопосадовців ХАМАС у секторі Гази й місця розташування терористичних тунелів, яких Ізраїль ще не викрив.

Тобто головний союзник Ізраїлю має інформацію про місцеперебування ватажків угруповання, яке сам вважає терористичним; про місцерозташування тунелів, у яких, можливо, утримують ізраїльських заручників – і не ділиться цією інформацією без будь-яких умов?!

За те, що в Газі помирають наші солдати, ізраїльські заручники й цивільне населення Гази, за те, що Ізраїль оббреханий і позбавлений можливості діяти відповідно до правил антитерористичної операції, – дякувати потрібно дідусю Байдену.

Вони забули про себе в Іраку? В Афганістані? Тепер, сидячи на острові між двома океанами, озброєні всім, із надлишком, вони встановили нові правила боротьби з терором для нас? Для України? А для Ірану, ХАМАС, РФ та інших вагнерів вони їх також установили?

Вони не хочуть "великої війни", але це не лише лукавство, а й злочин проти гуманізму, свободи і демократії. На догоду своєму "прогресивному" істеблішменту адміністрація Байдена підставляє своїх союзників – Ізраїль та Україну. Але й це не допоможе – за такої незрозумілої політики й такого незрозумілого лідера вони програють будь-кому – навіть Трампу.

Джерело: Leonid Nevzlin / Telegram