Нетаньяху не покидає надії повернутися до влади. Він зможе розіграти карту "Сохнута", якщо йому дозволить старший товариш Путін

Фото: Leonid Nevzlin / Facebook

Президент Ізраїлю Іцхак Герцог начебто домовився з Володимиром Путіним щодо "Сохнута". У чому домовленість полягає – незрозуміло, але настрої у співробітників російського відділення агентства невеселі. Упевнені – закриють. Можливо, зараз (суд призначено на завтра). Можливо, трохи пізніше.

А причина тягнути із закриттям "Сохнута" в Путіна може бути одна – допомогти своєму дружку Бібі Нетаньяху, який не покидає надії невдовзі на виборах повернутися до влади. Бібі зможе розіграти цю карту, якщо старший товариш йому дозволить.

Такі передвиборчі трюки – практично їхній коронний номер. То російська армія на особисте прохання Нетаньяху до Путіна допомагає Ізраїлю повернути з Сирії останки загиблого солдата. То засуджена в Росії до семи років за контрабанду наркотиків ізраїльтянка урочисто повертається додому літаком тодішнього прем'єр-міністра. І все це – так, щоб ізраїльський виборець, прямуючи до урни для голосування, не встиг забути, хто тут "інша ліга".

Тож побачимо, чи не погребує Бібі й цього разу вдатися до допомоги свого дружка – визнаного всім вільним світом воєнного злочинця.

Джерело: Leonid Nevzlin / Facebook