Бєлгородська, Воронезька, Курська області тепер теж починають активно вивчати поняття "демілітаризація"

Фото: Михаил Подоляк / Facebook

Бєлгородська, Воронезька, Курська області тепер теж починають активно вивчати таке поняття, як "демілітаризація". Роззброєння. У цих областях періодично горять великі паливні бази, що забезпечували пальним бронетехніку армії РФ, і вибухають склади боєприпасів. Із різних причин. І роблять це дедалі активніше та впевненіше.

Як це пояснити? Дуже просто. Якщо ви (росіяни) вирішили масово атакувати іншу країну, масово вбивати там усіх підряд, масово чавити танками мирних людей, а для забезпечення вбивств використовуєте склади у своїх областях, то рано чи пізно борги доведеться повертати. За такої інтенсивності та обсягу російського військового вторгнення в Україну відсидітися не вдасться. І тому роззброєння бєлгородсько-воронезьких складів-убивць – абсолютно натуральний, природний процес. Карма – річ жорстока.

І знову ж таки повторю: причини руйнування військової інфраструктури прикордонних областей можуть бути абсолютно різними. Аж до… божественного втручання у справи грішників, які у Страсний тиждень масово вбивали людей в українському Маріуполі.

Джерело: Михайло Подоляк / Telegram