Росіяни одним словом називають і світ, і мир. Коли Путін каже, що хоче "миру", що саме він має на увазі?

Фото: Михаил Подоляк / Facebook

Знову маємо лицемірну "переговорну" активність суб'єкта Путіна. Знову він говорить про ультимативні вимоги визнати "непоразку РФ", маскуючи це традиційною російською "дипломатією".

Водночас Росія продовжує випалювати міста на Донбасі й намагається прорватися в Харківській області, паралельно масштабуючи злочини проти цивільного населення. 

Путін у Пекіні говорить про "мир". Це не суперечність і навіть не прояв класичної шизофренії. Для вихованця КДБ дипломатія є такою самою спецоперацією, як і війна. Перша зараз слугує інтересам другої. 

Під розмови про мир РФ масово посилає своїх зеків на штурми українських міст, масовано атакує ракетами українські міста. І будь-яке перемир'я буде використане виключно для відновлення й розгортання сил. Мир для Путіна нічим не відрізняється від війни, що доводять російські диверсії в європейських країнах, із якими Російська імперія формально не воювала вже десятки й сотні років. 

До речі, росіяни тим самим словом називають і світ, і мир. Коли Путін каже, що хоче "миру", що саме він має на увазі? Як гадаєте?

Джерело: Михайло Подоляк / Telegram