Діляга Трамп вирішив, що за допомогою Путіна стане президентом США. Ви пам'ятаєте хоч один вдалий проект Путіна?

Спеціальний прокурор США Роберт Мюллер пішов ланцюжками фінансових транзакцій, пов'язаних із втручанням Росії у вибори президента, і коли в нього з'явиться прізвище президента Дональда Трампа – це означатиме беззаперечний імпічмент, наголошує блогер Євген Платон.

Токсична Росія.

Під дію нових санкцій США підпадають не тільки російські підприємства і фізособи, але і їхні партнери в усьому світі.

Зокрема, через конфлікт на сході України мінфін США заборонив американським громадянам і юридичним особам брати участь у нафтових проектах РФ.

Через що зчинилася у США вся ця буча?

Діляга Трамп вирішив, що за допомогою ФСБ, ГРУ і Путіна він стане президентом США.

Ви пам'ятаєте хоч один вдалий проект Путіна?

Судячи з усього, спеціальний прокурор Роберт Мюллер іде ланцюжками фінансових транзакцій.

Коли в якомусь ланцюжку з'явиться Трамп – це і буде повний і беззастережний імпічмент.

Але це не швидкий процес. Під час Вотергейтського скандалу минуло цілі два роки після призначення спеціального прокурора і до відставки 37-го президента США Річарда Ніксона.

Корупція і "чорний нал" належать до найважливішого експортного "потенціалу" путінського режиму й водночас до категорії найсмертоноснішої зброї.

Використовуючи цю тіньову російську готівку, що обертається на Заході, можна нишком втрутитися в безліч виборів, таємно фінансувати потік фейкових "новин" і дезінформаційних повідомлень і забезпечувати грошима широко розгалужені мережі впливу.

Путінський режим – це не банальна клептократія. Це не просто крадіжка, це злодійство з намірами геополітичного масштабу.

Це клептократія з характеристиками ідеології, для якої корупція, "чорні" каси і відмивання грошей є важливими інструментами імперської експансії для досягнення панування над сусідами Росії й одночасно смертоносною зброєю, яку цілеспрямовано використовують для підриву західних інститутів.

© Radio Free Europe

Поспішаймо повільно.

Джерело: Eugene Platon / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора