Після підпису Трампа під санкціями кримнашисти стали намкришистами. Такого провалу вони явно не очікували

Після того, як президент США Дональд Трамп підписав закон про нові санкції, "найкмітливіші" – включно з банкірами із Центробанку РФ – подалися в мандри на Захід, зазначає блогер Євген Платон.

Путінські банкіри летять на Захід. Скоро осінь...

Як справедливо зауважив Анатолій Стріляний, найсолідніші з російських інтелектуалів-кримнашистів мовчать про останні американські санкції. Не видно бундючних багатослівних текстів, точніше, не кидаються в очі.

Справді, кримнашисти після підпису Трампа під всеосяжними санкціями, ухваленими Конгресом США, одномоментно, як за наказом із Кремля, стали намкришистами і мовчать, що і не дивно. Такого провалу вони явно не очікували, із чим, власне, їх і вітаємо.

Найкмітливіші, типу банкірів із ЦБ РФ, які знають реальний стан справ у фінансах і економіці, подалися в мандри на Захід (за інформацією російських ЗМІ, замголови Центробанку Василь Поздишев проігнорував виклик до генпрокуратури та виїхав за кордон. – "ГОРДОН").

Вчасно зрадити – це передбачити.

У XX столітті дві попередні версії імперії "здохли" протягом трьох днів. Саме тому банкіри і потягнулися нечисленними поки зграйками на Захід.

Ось так і Путін, як і банкіри, які вдарилися в біга на Захід на заздалегідь підготовлені позиції для відходу, поїде вкотре на Далекий Схід на риболовлю, і шукай вітра в полі.

Зникне, випарується в розпеченому повітрі чучхе.

Золотий запас РФ – не менше ніж 300 тонн – уже там.

Що ще потрібно людині для спокійної старості?

Учасно вийти з гри – ось у чому виявляється справжня майстерність агента.

Джерело: Eugene Platon / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора