Це дно дна – Зеленського критикують за те, що він захищає Україну, працюючи з адміністрацією США

Фото: Сергій Сидоренко / Facebook

Отже, Україна "втручалася" у вибори у США, бо Зеленський робив заяви про те, що не сприймає капітуляції України у війні з РФ у тому вигляді, як її просуває Джей Ді Венс і натякає Трамп.

Це не марення, а абсолютно реальний зміст листів голови конгресового комітету про початок розслідування. У ньому Зеленському закидають фрази те, що Венс "надто радикальний", і його слова про те, що "план" Трампа про зупинення війни за 24 години не спрацює. І, мовляв, оскільки ця хрєнь є основою передвиборчої платформи кандидата Трампа, то, критикуючи її, Зеленський втручається у вибори.

Що?!

Так, можна ставити питання, чи оптимальною була делегація на снарядовий завод у Пенсильванії. Або чи варто було також поїхати й до іншого штату на інший військовий завод. Але Зеленського критикують за те, що він працює із чинною адміністрацією (від якої залежить наша оборона). Та в тому, що він відстоює позицію України.

У своїй основі нинішній наброс на Україну, здійснений у рамках передвиборчої боротьби Трампа, має абсолютно неприйнятні речі.

Це – дно дна. І це штучно, безпідставно створена криза. Так, вона матиме надглибокі негативні наслідки для країни. Ми опинилися в ситуації, з якої немає доброго виходу, тільки погані.

Але соррі, це не привід підтримувати маячню у претензіях до України й до Зеленського, яка зараз лунає від республіканців. Бо не боротися за збереження військової підтримки США, не наполягати на українському баченні перемоги – це ті вимоги до нашої держави та її президента, з якими неможливо погодитися категорично.

Джерело: Сергій Сидоренко / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора