Незрозумілі здивування щодо затримання майданівця. Навіщо чекати справедливості від тих, хто її знищує?

Затримання активіста Євромайдану Івана Бубенчика – це "дзеркало абсурду", яке відбувається в державі, вважає громадський активіст Сергій Стерненко.

Затримання майданівця за підозрою в убивстві беркутівця 20 лютого 2014 року, коли люди у формі масово розстрілювали протестувальників, – це дзеркало абсурду, що коїться у нас у державі.

Незрозумілою є велика кількість здивувань із цього приводу. Усі ці обурення, ніби сталося щось, що не вписується в модель поведінки правлячої касти.

А хіба хтось чекав чогось іншого від тих, хто російську агентуру тримає при владі, має економічні зв'язки з агресором, дає вбивцям Небесної сотні опинитися на волі й не притягує до відповідальності нікого за диктаторські закони 16 січня? Це ті самі люди, що дозволяють нині Росії контролювати значну частину нашої економіки. Той самий голова держави, що у прифронтовому Маріуполі ходить до церкви країни-агресора.

Хіба ви чекаєте від канібала, що він стане вегетаріанцем? Або від крокодила, що той вирве собі зуби і почне харчуватися бананами? Ні? Тоді навіщо чекати справедливості від тих, хто її знищує?

Джерело: Сергій Стерненко / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора