Останньою битвою війни не стануть битви за Донецьк, Луганськ чи Крим. Остання битва розпочалася вже зараз

Фото: Victor Andrusiv / Facebook

Останньою битвою війни не стануть битви за Донецьк, Луганськ чи Крим. Остання битва розпочалася вже зараз, і це битва за пережиту зиму. Путін не може сподіватися на військову перемогу після відступу з Херсона. Навіть якщо уявити, що його постійно дурять, то вже не можна дурити у випадку таких відступів. Очевидно, що, крім Донбасу, російські війська переходять до оборонної операції. Більше того, поки навіть не зрозуміло, на які наступальні операції вони можуть претендувати в наступному році з огляду на ситуацію з технікою та боєприпасами.

Тому остання битва Путіна – це зима. Він сподівається зламати нас. Без світла, без тепла, без зв'язку – це має змусити нас домовлятися на його умовах. У цій битві беруть участь уже не тільки ЗСУ. Беруть участь усі: цивільні, жінки, діти, пенсіонери – абсолютно всі, хто живе у країні. І саме вона визначить результат війни.

Тому не чекайте підтримки від держави, волонтерів, міжнародних організацій – організовуйте свій план на зиму. Не майте жодних ілюзій, що буде світло чи тепло, що Путін зупиниться, чи ППО зіб'є 100% ракет. У цій битві перемога залежить вже виключно від кожного з нас та його підготовленості до неї. Як мінімум у нас уже є хороший прогноз на теплу зиму. Але й на це не варто сподіватися.

Із першими весняними променями останні сподівання Путіна випаруються разом зі снігом. І єдине, що йому залишиться, – прийняти наші умови капітуляції.

Джерело: Політика Андрусіва / Telegram

Опубліковано з особистого дозволу автора