Ситуація на лівому березі Херсонської області дуже перспективна. Тому до кінця листопада оголошувати наш контрнаступ невдалим не можна

Фото: Політика Андрусіва / Telegram

Короткий коментар про поточний момент.

"Я оптиміст. Не бачу особливої користі бути кимось іншим", – Вінстон Черчилль.

Зараз дам короткий коментар. Більш розгорнутий текст зі своїми прогнозами я дам на початку грудня. Якщо ви подивитеся мій текст за серпень – там я спрогнозував те, що описав наш головнокомандувач Залужний у статті – позиційну війну. Також ви можете бачити, що у західній пресі все більше з'являється інсайдів і коментарів про мирні переговори. Але давайте дочекаємося завершення листопада для оцінки моїх минулих прогнозів і здійснення майбутніх.

Поточний момент. У нас дуже складна ситуація в Авдіївці й дуже перспективна на лівому березі Херсонської області.

Авдіївка. Як я й казав, окупанти потрапили в "пастку Пригожина". Тепер питання ціни не стоїть, поженуть усе, що зможуть. Для цього активно знімають з інших напрямків війська. Тому ще раз підкреслюю: питання не в тому, втримаємо Авдіївку чи ні, а як використовуємо ситуацію в цілому. На жаль, ситуація складна через виснаженість наших сил і ресурсів.

Лівий берег. Десантні операції на лівому березі дають свої перші плоди. І це єдина причина, чому я вважаю, що наш контрнаступ не можна оголошувати невдалим до завершення листопада. Поки без деталей.

А зараз головне. Жодної катастрофи не сталося і поки навіть не передбачається. Зрештою, навіть якщо припустити втрату Авдіївки – це велика проблема, але точно не катастрофа і не поразка у війні. Катастрофою буде те, що нами не буде прийнята нова стратегія війни до кінця року. Очевидно, що попередні підходи й аналіз себе вичерпали. І тут мова не тільки про фронт, а в цілому про країну: міжнародну політику, економіку, кадрові рішення тощо.

Тому працюємо на перемогу хто, де і як може. Пам'ятайте, що ми вистояли у 2022 році виключно завдяки нашій єдності й моральному духу. Втрата цього буде поразкою у війні.

Джерело: Політика Андрусіва / Telegram

Опубліковано з особистого дозволу автора