Трамп виклав на стіл майже всі карти, а по Україні навіть почав повторюватися. Тоді як у кишенях демократів ще можуть бути цікаві ходи

Фото: Viktor Shlinchak / Facebook

Серед двох кандидатів у віцепрезиденти Камала Гарріс обрала губернатора Міннесоти Тіма Волца. Він у минулому – тренер команди з американського футболу. Хоча я думав, що демократи оберуть губернатора Пенсильванії Джоша Шапіро (у студентські роки – гравець баскетбольної команди).

Рішення Гарріс на користь Волца могло бути продиктоване кількома моментами. Перший – це посилення антиізраїльських настроїв серед демократів на фоні бомбардувань окремих палестинських поселень, а також перед можливим загостренням конфлікту на Ближньому Сході.

Другий – уже більш внутрішньопартійний розклад. Шапіро міг стати достатньо потужною фігурою в Білому домі і претендувати на збільшення власних повноважень і функціоналу. Що могло не надто сподобатися Гарріс.

Але що б там не було, зараз трійка демократів Байден – Гарріс – Волц намагатиметься збити темп і енергію Трампа. Напівпорожні трибуни на кількох останніх виступах Дональда – це тривожний дзвіночок для його команди. Проблема в тому, що він виклав на стіл уже майже всі карти, по Україні він уже почав навіть повторюватися. Тоді як у кишенях "трійки" ще можуть бути цікаві ходи.

Цікаво. Дуже цікаво…

Джерело: Viktor Shlinchak / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора