Цікаво, яку посаду отримає Меркель в російських енергетичних компаніях після того, як піде з посади канцлера?

Фото: Vitalii Kulyk / Facebook

Поки ви обговорюєте пакт Байдена з фрау Ріббентроп, я вам ще гарних новин приніс. Насправді ні. Ми отримали черговий геополітичний удар по Україні.

Німеччина вимагає від України імплементувати "формулу Штайнмаєра" в українське законодавство. Кажуть, це необхідна умова для врегулювання конфлікту на Донбасі.

Нагадаю, формула передбачає спершу амністію бойовикам, потім проведення виборів у ОРДЛО. Утворення бойовиками (закреслено) новообраними депутатами органів влади і лише потім (!) передачу контролю над кордоном українській стороні!

Так от. Нагадаю фрау Ріббентроп, що для того, щоб зупинилася українсько-російська війна, цього точно не потрібно робити.

Потрібно посилити санкції проти Росії, заблокувати запуск "Північного потоку – 2", надати Україні летальну зброю та іншу реальну допомогу. А те, що зараз робить Німеччина, це потакання агресору і спонукання до подальшого росту агресії на сході.

Думаю, у рамках великої угоди між США – Росією – Європою саме Німеччині відвели роль стати адвокатом і головним лобістом Росії у Європі. Усе логічно – за пару місяців Меркель іде на пенсію. Тож може робити різні кульбіти. Дорого.

Цікаво, яку посаду отримає Меркель у російських енергетичних компаніях після того, як піде з посади канцлера? З подачі Путіна, яку наглядову раду очолить?

Ну що ж, чекаємо відповіді Зеленського. Якщо він знову проковтне цей ляпас і почне готуватися до імплементації "формули Штайнмаєра", нас чекає гаряча протестна осінь.

Крапки над "і" розставить зустріч Байдена і Зеленського. Спостерігаємо і готуємося.

P.S. І прошу не писати "припиніть антизахідну істерію" або "це винні попередники". Констатувати зраду – це не істерія. Це означає – готуватися.

Щодо ступеня вини, то кожна помилка має прізвище, ім'я, по батькові. І я точно знаю, що такі геополітичні удари по Україні тривають останні два роки. А війна триває – сім.

Джерело: Viktor Taran / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора