Божевільний експеримент пора закінчувати. Україну мають побудувати українці, а не зальотні транзитні пасажири

Запрошені в Україну іноземні фахівці отримували з бюджету нечувані гроші і показали нульовий результат, уважає колишній народний депутат України Віталій Журавський.

Обісралися і злиняли, залишивши після себе страшний сморід. Країну спішно покидають останні "кочівники". Днями слідом за Квіташвілі, Згуладзе, Абромавичусом і Ко геть пішов польський "реформатор" Балчун. Місія варягів закінчена.

Усі ці кочівники спливли в нашій країні з однієї простої причини – у влади елементарно не виявилося фахівців для реалізації реформ. Усіх справжніх профі розігнали, залякали, знищили. Водночас іноземні "реформатори", отримуючи з казни нечувані зарплати, за фактом показали нульовий результат.

Але поїхали не всі. Сьогодні іноземка продовжує "рулити" українською медициною. Вашу мать, та невже в цій країні вже не залишилося жодного тямущого спеціаліста в галузі охорони здоров'я?

Зрозуміло одне – цей божевільний експеримент над Україною пора закінчувати. У світі існує практика залучення іноземців, але виключно як радників і консультантів. Водночас вони не ухвалюють рішень, і вже тим більше не мають доступу до державної таємниці.

Висновок очевидний – Україну мають будувати українці, а не зальотні транзитні пасажири, будучи громадянами кількох країн.

Джерело: Віталій Журавський / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора