Депутати нинішнього скликання лобіювали законопроекти, вигідні олігархам, і саме в цьому бачили своє призначення

Нинішній склад Верховної Ради – не тільки найгірше, але і найганебніше скликання парламенту в історії незалежної України, пише у своєму блозі на сайті "ГОРДОН" екс-нардеп Віталій Журавський.

Днями з подивом дізнався, що нинішній склад парламенту, виявляється, у рази кращий, ніж попередній і навіть майбутній. До такого висновку дійшов один придворний український політолог, про що поспішив поділитися зі своїми підписниками у Facebook.

Не знаю, чого він накурився, але подібні пасажі в період, коли соціологія дає нинішньому скликанню не більше ніж 3% підтримки в суспільстві, виглядає досить безглуздо і смішно.

Нинішній склад Верховної Ради не тільки найгірший. Це наймерзенніше, найганебніше і найбездарніше скликання в історії незалежної України.

Народні обранці побили всі рекорди:

  • за кількістю прогулів;
  • за кількістю підозр, висунутих їм правоохоронними органами у скоєнні кримінальних злочинів;
  • за кількістю кнопкодавства;
  • за кількістю бійок;
  • за кількістю ухвалених популістських і нікчемних з юридичної точки зору законів;
  • за кількістю невиконаних обіцянок перед виборцями.

Цей парламент у народі вже охрестили як збіговисько шарикових і швондерів, мета яких – якнайшвидше набити собі кишені усіма можливими способами.

Те, чим займається це скликання, не має нічого спільного з парламентаризмом! Він повністю дискредитував інститут вищого представницького і законодавчого органу.

Закон про регламент розтоптано. Більшість нормативних актів ухвалено з колосальними порушеннями. І за це доведеться відповідати якщо не завтра, то вже дуже і дуже скоро.

Депутатів цього скликання багато разів ловили на відвертому цинізмі. Вони, не соромлячись осуду, на очах у парламентських фотографів і журналістів вели переписку зі своїми коханками.

Вони лобіювали законопроекти, вигідні тільки вузькому колу олігархів, і саме в цьому бачили основне своє призначення. Життєві питання, які хвилюють мільйони українців, обходили стороною. Словом, наплювали на людей, які їх привели до влади.

Думаю, відповідь від народу невдовзі. Чекаємо...

Джерело: "ГОРДОН"