Не знаю, хто з чиновників Верховної Ради підписав угоду на купівлю колючого дроту. Але однозначно за ним плаче психіатрична лікарня

Депутатам Верховної Ради не вдасться відгородитися колючим дротом від народу, уважає екс-нардеп Віталій Журавський.

Верховна Рада запасається колючим дротом. Навіщо?

Управління справами українського парламенту уклало угоду на купівлю в компанії "Ескон Груп" 190 м колючого дроту, 20 кг оцинкованого дроту, 80 металевих кронштейнів і 160 анкерів. На сайті парламенту повідомили про проведення ремонту куполу Верховної Ради.

Я не знаю, хто з чиновників Верховної Ради підписав угоду на купівлю колючого дроту. Але однозначно за ним плаче психіатрична лікарня. Уявляєте, парламент під колючим дротом?! Такого ніде у світі немає. Ми тут знову відзначимося. Я думаю, що депутатам не вдасться відгородитися колючим дротом від народу. Усе одно розплата прийде. І не довго чекати. Декому доведеться відповідати за прийняті антинародні закони, за незаконне збагачення, за участь у доведенні країни до рівня найгірших африканських держав…

Колючого дроту злісним порушникам вітчизняного законодавства не оминути, але уже в СІЗО і класичній тюрмі. Люди діляться на дві частини – ті, хто сидить у тюрмі, і ті, хто повинен там сидіти. Тюрма плаче за немалим числом нинішнього депутатського корпусу. Переконаний.

А взагалі немає сенсу витрачати кошти на реконструкцію Верховної Ради, на ремонт купола (тільки на це передбачено 7 млн грн). Український парламент побудований у так званій чорній дірці з нездоровою аурою. Це приміщення логічно знести і звести нову споруду Верховної Ради, розраховану на 100 депутатських місць в іншому місці зі скла і бетону як, наприклад, у Німеччині, Грузії.

Джерело: "ГОРДОН"