Один день протесту у Вашингтоні поставив хрест на політичному майбутньому Трампа. Цілком закономірний результат несистемного політика

Фото: Віталій Журавський / Facebook
Чинний президент США Дональд Трамп так і не зміг подолати брак системних знань і досвіду політичної роботи, вважає народний депутат України III, VI і VII скликань, доктор юридичних наук Віталій Журавський.

Один день протесту у Вашингтоні із захопленням Капітолія поставив хрест на політичному майбутньому Дональда Трампа. Він, імовірно, стане токсичним за підбурювання до насильства і заколоту.

Цілком закономірний результат несистемного політика. Трамп так і не зміг подолати відсутність системних знань і досвіду політичної роботи.

Без багаторічної спеціальної підготовки піднятися на вершину влади завдяки різним технологіям і обставинам ще можна, але втриматися довго у кріслі нереально. І фініш завжди один – зміщення, програш і забуття.

Глобалістам на чолі з Байденом удалося нанести фінальний нокаут Трампу та його протекціоністській політиці. Але не без істотних втрат для іміджу країни та її ролі у світі. 6 січня США втратили статус зразка демократії.

Джерело: Віталій Журавський / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора