Класика й естетика "гарячого тренду". Андре Тан презентував одяг для жінок, які цінують знання. Фото photo icon

Нова колекція Андре Тана адресована тим, хто зберігає в собі університетський дух
Фото надала команда Андре Тана

Український дизайнер Андре Тан презентував осінньо-зимову колекцію з назвою "Нова сторінка". Про це інтернет-виданню "ГОРДОН" розповіла команда модельєра.

"Назва прийшла до мене одразу. Абсолютно зрозуміла кожній українці асоціація осені, нового сезону, нової сторінки життя. Разом це все символізує надію на краще майбутнє, яку плекає кожен із нас сьогодні, навіть усупереч обставинам і перешкодам. Кожному з нас потрібна зараз "нова сторінка", – сказав дизайнер.

Фото надала команда Андре Тана

За словами Андре Тана, його нова колекція – це одночасно і повернення до витоків його творчості, і сміливий крок уперед, де класика зустрічається із сучасною естетикою dark academia – одного з "найгарячіших" трендів у TikTok, Pinterest та Instagram.

Фото надала команда Андре Тана

Кожна річ у новій колекції від сукні-кейпа до пальта з італійського кашеміру втілює smart couture філософію Андре Тана, основою якої є інтелектуальний гламур у поєднанні з вишуканим стилем і повсякденним комфортом.

Фото надала команда Андре Тана

"Це одяг для жінок, які не тільки відчувають себе молодими та повними енергії, але й цінують знання й шукають нові відкриття. Колекція адресована тим, хто, незалежно від віку, зберігає в собі університетський дух – прагнення до самовдосконалення та непохитне бажання розширювати горизонти", – зазначено у пресрелізі.

Фото надала команда Андре Тана