Три котячі образи на Met Gala 2023, присвячені улюблениці Лагерфельда Шупетт. Фото

Доджа Кет з'явилася на балі в образі кішки
Фото: ЕРА
У ніч на 2 травня у Нью-Йорку відбувся організований редакцією американського журналу Vogue благодійний бал Інституту костюма – Met Gala 2023, присвячений життю і творчості німецького дизайнера Карла Лагерфельда, який співпрацював із модними домами Chanel, Fendi, а також випускав одяг під власним брендом. Фото із заходу розмістило агентство ЕРА.

Інтернет-видання "ГОРДОН" публікує фото знаменитостей, які відвідали заходи у вбраннях, присвячених улюбленій кішці Лагерфельда на прізвисько Шупетт.

Спочатку очікували, що улюблениця модельєра з'явиться на заході, але за день до балу на сторінці кішки в Instagram опублікували повідомлення, що Шупетт вважає за краще залишитися вдома.

У котячому образі на балу з'явилася американська реп-співачка Доджа Кет, американська акторка Хлоя Файнмен доповнила свій образ сумочкою у вигляді кішки, а американський актор і співак Джаред Лето вийшов на килимову доріжку заходу в костюмі білої кішки, який нагадує Шупетт.


Контекст:

Met Gala благодійний захід, який передує відкриттю щорічної модної виставки Інституту костюма. У 2020 році бал скасували через пандемію коронавірусу.

Найкрасивіші вбрання знаменитостей на Met Gala 2023 можна подивитися тут, а добірку найгірших убрань опубліковано тут.

Кішка Шупетт з'явилася у модельєра у 2011 році. Тварина жила в окремій спальні, для неї найняли покоївок. У 2015 році Лагерфельд відкрив фінансовий рахунок своїй кішці, на який переказав частину своїх статків, які оцінюють у $200 млн.

Лагерфельд помер 19 лютого 2019 року. У нього не було дітей.