"Перший у житті врожай". Могилевська похвалилася полуницею, яку виростила разом зі своїми доньками вдома. Відео

Могилевська: Ми з дітьми посадили полуничку. Зривати ще не дозволено
Фото: nataliya_mogilevskaya / Instagram

Українська співачка Наталія Могилевська 11 червня в Instagram похвалилася першим у житті врожаєм полуниці, яку виростила самостійно у себе вдома. Співачка проілюструвала пост відповідними фото й відео.

За словами артистки, кущі полуниці вона висаджувала разом із дочками. Могилевська використала для вирощування спеціальні контейнери, встановивши їх на терасі свого будинку.

"Ми з дітьми посадили полуничку. Зривати ще не дозволено. Але вона вже виросла. Перший у житті врожай", – розповіла артистка.

Контекст:

Могилевська – співачка, актриса, телеведуча, продюсерка. Її перший альбом "Ла-ла-ла" вийшов 1997 року. 2004-го Могилевській надали звання народної артистки України.

Співачка була двічі заміжньою. Перший чоловік Могилевської – бізнесмен Дмитро Чалий. Пара розлучилася 2005-го, за рік після весілля. 2006 року співачка вийшла заміж за підприємця Єгора Долініна. Подружжя прожило у шлюбі п'ять років.

Могилевська зараз живе у заміському будинку разом зі своїм коханим на ім'я Валентин. Про те, що в неї є дві прийомні дочки, співачка вперше заявила 31 грудня 2023 року. За словами артистки, вона вдочерила їх на початку повномасштабної війни проти України. Старша Мішель і молодша Софія – рідні сестри.

Співачка періодично ділиться з підписниками роликами за участю молодшої дочки.