Білик: Це прикольно – всі приходять дивитися на Білик у 50, а бачать Білик у 37

Білик: Як кажуть друзі й шанувальники, у мене вигляд абсолютно не на 50
Фото: bilyk_iryna / Instagram

Українська співачка Ірина Білик в авторській програмі головної редакторки видання "ГОРДОН" Олесі Бацман заявила, що жінка не має приховувати свій вік.

Українська співачка Ірина Білик в авторській програмі головної редакторки видання "ГОРДОН" Олесі Бацман у день свого 50-річчя зізналася, що вважає вік своєю гордістю, і тому заявила про нього на афіші концерту, який пізніше відклали у зв'язку з пандемією коронавірусу.

"Коли ми робили афішу, всі запитували: "Яку назву має концерт?" У багатьох артистів були різні інтерпретації: "Краще", "Найкраще", "Найпрекрасніше й королівське". Це для мене вже пройдений етап, тому я кажу: "Слухайте, напишіть просто "50". Тому що 50 – це моя гордість, мій номінальний вік. Як кажуть друзі й шанувальники, у мене вигляд абсолютно не на 50. І я вирішила, що можу цим хвалитися. Це прикольно – всі приходять дивитися на Білик у 50, а бачать Білик у 37, наприклад.

Співачка заявила, що жінкам не потрібно приховувати вік.

"Мене тисячу разів обговорювали з моїми цивільними чоловіками, хто з них на скільки молодший. Але можу сказати: це була завжди суперреклама. Мені здається, це взагалі не має турбувати жінку. Скільки є чоловікові, стільки і є. Хоч 70, хоч 20. Головне – щоб він був гарним і просто був", – зазначила вона.

Повну версію інтерв'ю можна прочитати ТУТ.

Відео: Алеся Бацман / YouTube

Ірина Білик народилася 6 квітня 1970 року в Києві. Закінчила Київське державне музичне училище імені Глієра та Київський національний університет культури й мистецтв. Із дитинства займалася музикою. 1990 року випустила перший альбом "Кувала зозуля". Усього у співачки 12 альбомів.