"Чоловік шокований". Дімопулос розповіла про "танці гормонів" під час другої вагітності

Дімопулос: Пам'ять періодично грається в хованки
Фото: santadimopulos / Instagram

Колишня учасниця української групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос зізналася, що під час другої вагітності у неї часто змінюється настрій.

Колишня учасниця української групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос розповіла про особливості свого психологічного стану під час другої вагітності. Пост вона опублікувала в Instagram.

"31-й тиждень. Пам'ять періодично грається в хованки. Я чула і не раз про те, що у вагітних щось стається з мозком, але щоб ось так. Назву б дати цьому якусь, так щоб ніжно – "танець гормонів", наприклад. Сподіваюся, це мине", – написала вона.

За словами співачки, їй хочеться їсти морозиво, але вона вибирає окрошку, спочатку виникає бажання дивитися "щось романтичне, щоб про любов", а в підсумку вона зупиняється на сазі про наркобізнес.

"Чоловік шокований. Іноді хочеться вбити чоловіка. Ну, спочатку зацілувати й заобіймати, а потім убити – забув купити морозиво й черешню", – написала вона.

Також Дімопулос зізналася, що переплутала день візиту до лікаря й поклала телефон у холодильник.

У Дімопулос від цивільного шлюбу з шоуменом Андрієм Джеджулою є 10-річний син Даніель. Нинішній чоловік Дімопулос – співвласник мережі спортивних клубів Ігор Кучеренко.