Довгий став батьком

Довгий: Я не знав, як воно – плакати від щастя, заливаючись сльозами радості і вдячності Богові та Ірині, але це відбувається прямо зараз
Фото: Олесь Довгий / Facebook

У нардепа Олеся Довгого народився син.

38-річний депутат Верховної Ради України, член депутатської групи "Воля народу" Олесь Довгий став батьком. Про це він повідомив у Facebook 27 травня.

"Я не знав, як воно – плакати від щастя, заливаючись сльозами радості і вдячності Богові та Ірині, але це відбувається прямо зараз, коли я пишу вам цей пост! Окремо для всіх, кому цікаво, відкриваю вам ще одну важливу частину мого життя  Ірину. Ось вона, ось ми, ось моменти нашої радості в очікуванні сьогоднішнього дня", – написав він під підбіркою спільних знімків.

Довгий розповів, що його нові стосунки почалися за рік після розлучення з Катериною Горіною і тривають уже третій рік.

"Наш син народжений у любові та радості, ми просили Бога, щоб він нам дав дитину, і мріяли про старшого сина  сьогодні ця мрія збулася!!! Тепер ми будемо просити Бога ще й за молодшу сестричку для нашого сина", – зізнався нардеп.

Також він розповів, що Ірині 30 років, вона має фінансову освіту та керує одним із напрямів їхнього сімейного бізнесу.

Новонароджена дитина – перша для нардепа.

Із Катериною Горіною Довгий прожив у шлюбі приблизно п'ять років: вони побралися у 2010 році, а розійшлися у 2015-му. "Ми продовжуємо з Олесем підтримувати теплі й близькі стосунки, які ми шануємо", – говорила Горіна "ТаблоID" після розставання з чоловіком. Катерина Горіна  донька колишнього народного депутата від Партії регіонів Ірини Горіної.