Дружина Остапчука: Я все ще сподіваюся й вірю, що чоловік, який так пишається собою, схаменеться і візьме відповідальність за свої вчинки і дітей

Войченко: Безвідповідальність не приховати за грубими жартами
Фото: olenavoychenko / Instagram

Дружина українського телеведучого Володимира Остапчука Олена Войченко заявила, що він хоче жити лише заради себе та своїх утіх.

Дружина українського телеведучого і шоумена Володимира Остапчука, перекладачка Олена Войченко, яка розповіла про його зради, заявила в Instagram, що їй надходять сотні листів від жінок, які постраждали від несправедливості чоловіків.

"Я завжди вірю у краще. У будь-якій ситуації, у кожній людині. Навіть зради найближчого не вбили цієї віри. Я оптимістка й через несправедливість не впадатиму у відчай. Зроблю висновки, зрозумію причину й житиму. Але коли йдеться про дітей, не можна вдавати, що немає їхніх потреб. Не можна мовчати! Страшно опинитися сам на сам із впливовим і безпринципним чоловіком, здатним завиграшки брехати мільйонам. Боляче, коли рідна людина не просто ошукує і принижує, щоб приховати свої помилки та слабкості, а погрожує і маніпулює, щоб уникнути відповідальності", – написала вона.

За словами дружини Остапчука, їй надходять листи зі словами підтримки і схожими історіями.

"Величезна кількість жінок, заляканих і знесилених, втрачають віру в себе, у добро і порядних чоловіків. Із маленькими дітьми, без грошей, роботи і правового захисту, бояться і мовчать. Я відчула, наскільки вразлива жінка в такій ситуації, яких труднощів зазнає, щоб захистити дітей, їхні і свої права. Отримуючи повідомлення і маючи підтримку від багатьох людей, я зрозуміла, що даремно так довго мовчала. Потрібно говорити про знущання і несправедливість. Адже, якщо люди не знають, що ти в біді, ніхто не зможе допомогти. Зізнатися, що потребуєш підтримки і захисту, не соромно. Я дуже вдячна кожному! Ваші слова і допомога дуже важливі. Завдяки вам не так страшно. На щастя, брехня – завжди брехня! Майстерна гра – лише гра. А безвідповідальність не приховати за грубими жартами. Я все ще сподіваюся і вірю, що чоловік, який так пишається собою, схаменеться і візьме відповідальність за свої вчинки і дітей. Можна зрозуміти бажання жити тільки для себе і своїх утіх, але бажання залишити дітей із їхньою матір'ю "в минулому житті" і водночас хизуватися статусом "зразкового батька" – неможливо. Незважаючи ні на що, я, як і раніше, вірю у краще, працюю, виховую дітей і робитиму все, щоб вони були щасливими і не знали нужди. Я не хотіла, щоб тема розлучення стала настільки публічною і перетворилася на засіб збільшити популярність її автора", – зазначила Войченко.

Олена Войченко заявила, що після того, як вона розповіла про зради чоловіка, він став погрожувати їй, що забере дітей, і залякувати її.

Сам він відкинув звинувачення у зрадах і назвав причиною розлучення постійні сварки.

В офіційному шлюбі Остапчук зі своєю дружиною прожив 12 років. На розлучення він подав сам.

У пари двоє дітей: син Еван Олександр, який народився в березні 2018 року, та п'ятирічна донька Емілія.

Володимир Остапчук народився 28 вересня 1984 року в Умані. Він був одним із ведучих пісенного конкурсу "Євробачення 2017".