Джамала показала фото з освітленим волоссям

Джамала на відпочинку: Я дуже люблю Єгипет, правда
Фото: jamalajaaa / Instagram

Українська співачка Джамала поділилася враженнями від сімейного відпочинку в Єгипті.

Українська співачка Джамала на своїй сторінці в Instagram оприлюднила знімок, для якого позувала з освітленим волоссям.

Фото було зроблено під час відпочинку виконавиці в Єгипті.

"Я дуже люблю Єгипет, правда. Тут зараз зима. Звичайно, не така, як у нас. Удень до третьої години можна отримати свої 25, 27, а то і всі 30 градусів тепла. Так, вітряно, увечері різко холоднішає, але все це компенсують неймовірні фрукти, фреші, сонце, пальми, гостинність. Мені дуже подобаються єгиптяни, як вони поводяться з дітьми, намагаються допомогти, пограти, поспівати. Емірка вже навіть співає Habibi. Я часто літаю, щойно в літаках лунає плач дитини, осудливий гомін чути по рядах: "Батьки-егоїсти тягнуть із собою дитину, навіщо вони її так мучать?" І я раніше була таким самим скептиком. Насправді батьки "мучаться" самі. Відпустка з дитиною – це не той відпочинок, до якого я звикла. Усе підпорядковано сину! Але коли я бачу щастя в його очах, те, як він їсть фрукти, бігає босоніж по траві, радіє морю, розумію, що всі перельоти, наші недоспані ночі та ранні підйоми не даремні!" – написала вона.

Раніше волосся Джамали було значно темнішим.

Джамала народилася 27 серпня 1983 року. У 2016 році співачка перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення", який відбувався у Швеції. Вона виконувала пісню "1944".

26 квітня 2017 року Джамала вийшла заміж за фінансиста Бекіра Сулейманова, а 27 березня 2018 року народила сина Еміра-Рахмана.