Джамала, The Hardkiss, alyona alyona, MamaRika відвідали прем'єру шоу Disney "Холодне серце". Фоторепортаж

Джамала привела сина на шоу "Холодне серце"
Фото надав організатор заходу

3 січня в Палаці спорту Києва в межах великого європейського туру Disney on Ice відбулася прем'єра шоу "Холодне серце", прокатом якого займається компанія Feld Entertainment. Про це виданню "ГОРДОН" повідомив організатор заходу. Подивитися виставу прийшли Джамала з чоловіком Бекіром Сулеймановим і сином Еміром-Рахманом, репспівачка alyona alyona, фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна з чоловіком Валерієм Бебком і сином Данилом, учасниця групи A.R.M.I.A. Світлана Сафронова, співачка MamaRika. Усього Україну очікує 11 шоу Disney.

В Україну проєкт Disney on Ice приїхав уперше. Із 1981 року шоу встигли побачити глядачі у 75 країнах на шести континентах.

Сюжет базується на оригінальної історії про двох королівських сестер Анну й Ельзу. Разом із ними глядачі вирушать у казкову подорож чарівною країною. Спеціальними гостями шоу стануть Міккі та Мінні Маус, Дональд Дак, Гуффі, принцеси Disney, герої "Історії іграшок", "У пошуках Немо", "Короля Лева".

У програмі звучать пісні Let It Go, Do You Want To Build a Snowman? і Fixer Upper. Головна хореографиня шоу Сінді Стюарт у минулому – тренерка олімпійських чемпіонів. Усього у проєкті бере участь понад 50 майстрів фігурного катання.

Побачити Disney on Ice можна у Палаці спорту із 3-го до 6 січня.