Джамала знялася у фільмі режисера Девіда Добкіна про "Євробачення"

Джамала: Зніматися в цьому фільмі було величезним задоволенням
Фото: Jamala | Джамала / Facebook

Українську співачку Джамалу запросили знятися у фільмі про "Євробачення" в липні минулого року. За словами співачки, картина "Євробачення: Історія вогненної саги" вже доступна до перегляду на платформі Netflix.

Українська співачка Джамала взяла участь у зйомках фільму "Євробачення: Історія вогненної саги". Про це вона повідомила 26 червня на своїй сторінці в Instagram.

липні минулого року я отримала лист приблизно такого змісту: "Дорога Джамало! Ми знімаємо фільм про "Євробачення". Дуже хотіли б, щоб ти взяла в ньому участь, адже ти душа і серце "Євробачення", – розповіла Джамала.

За словами співачки, лист підписали режисер та сценарист Девід Добкін і комедійний актор Вілл Феррелл.

Джамала повідомила, що сцену з її участю знімали у старовинному замку. "Зніматися в цьому фільмі було величезним задоволенням", – поділилася співачка.

Вона підкреслила, що картина вже доступна до перегляду на платформі Netflix.

"Звісно, ми мали зустрітися на червоній доріжці в гарних сукнях на прем'єрі, але цього року "річка змінює русло", – повідомила вона.

Джамала з колегами під час зйомок фільму. Фото: Jamala | Джамала / Facebook

2016 року Джамала перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення", який проводили у Швеції. Вона виконувала пісню "1944".

У дискографії Джамали п'ять альбомів. Останній наразі – "Крила" – вийшов 2018 року. 20 червня співачка вдруге стала мамою, народивши сина.