Ексдружина Остапчука заявила, що він пообіцяв дочці знайти нову маму. Остапчук назвав слова Войченко неприпустимою маніпуляцією

Войченко народила від Остапчука двох дітей
Фото: olenavoychenko / Instagram

За словами ексдружини українського телеведучого Володимира Остапчука Олени Войченко, колишній чоловік переконував дочку Емілію в тому, що її нова мама буде кращою за колишню. Остапчук спростував слова матері своїх дітей, заявивши, що здогадується, навіщо колишня дружина поширює неправдиву інформацію.

Колишня дружина українського телеведучого і шоумена Володимира Остапчука, перекладачка Олена Войченко повідомила, що пройде психологічну експертизу, на якій наполягає ексчоловік. Про це вона заявила в інтерв'ю передачі "Ранок з Україною" на каналі "Україна".

"Я згодна. Змоги відмовитися немає, тому що це офіційний запит, і я мушу це зробити. Він досить давно каже, що у доньки з'явиться нова мама, вона буде кращою. Я, звісно, протестую проти такої думки, але Володимир хоче довести це за допомогою експертизи, напевно", – розповіла вона.

Коментуючи своє особисте життя, Войченко заявила, що в неї "є чоловік, і йому нещодавно виповнилося два роки".

Вона підкреслила, що не проти спілкування батька з дітьми, але не знає, як це організувати, щоб не травмувати дітей.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Сьогодні з нами на зв'язку була @olenavoychenko, екс-дружина телеведучого Володимира Остапчука. * Топ-новина - нові стосунки Володимира із Христиною Гірник. І ми дуже вдячні Олені, що вона погодилися на відверту розмову. Що зараз відбувається між екс-подружжям? * Чи продовжує Володимир спілкуватися з дітьми? Чи бере участь у вихованні? Чи готова вона відпускати дітеи * до новоі * оселі Володимира та Христини? І чи вже має Олена нові стосунки? * Дивіться! * #ранокзукраїною

Публікація від Ранок з Україною (@ranok_ua)

Володимир Остапчук, коментуючи висловлювання Войченко про те, що нібито він знайде дітям нову матір, назвав їх "неприпустимою маніпуляцією". Про це виданню "ГОРДОН" повідомив його представник.

"Слова Олени, що я нібито кажу Емілії, "що нова мама буде кращою", – наклеп, брехня, вигадка і нечесна маніпуляція, у яку вона вплітає наших дітей. Вважаю це неприпустимим! Це виходить за всякі межі!" – заявив він.

За словами Остапчука, для нього пріоритетом є фізичне і психічне здоров'я дітей.

"Тому такі думки мені й на думку не могли спасти, не кажучи вже про те, щоб я їх озвучував. Мені залишається тільки здогадуватися, навіщо Олені поширювати неправдиву інформацію про мене. Я це можу назвати одним словом – наклеп. Вважаю, що мама в дітей тільки одна і вона для них найкраща! Крапка", – підсумував телеведучий.

6 березня 2020 року український шоумен Володимиру Остапчуку видали офіційне рішення суду про розірвання шлюбу з перекладачкою Оленою Войченко, із якою він прожив 12 років.

У шлюбі в подружжя народилося двоє дітей – донька Емілія (2013) і син Еван Олександр (2018). Войченко заявила, що причиною розлучення з Остапчуком стали його зради. Сам він відкинув ці звинувачення і назвав причиною розлучення постійні сварки.

25 травня Остапчук розмістив в Instagram фото зі своєю новою коханою, нотаріускою Христиною Горняк.

"Знайомтеся, моя любов, моя Христина. Коли всі пристрасті вщухли, я вирішив, що нарешті настав час поділитися своїм щастям і познайомити вас із моєю коханою. А ще розповісти вам нашу історію, справжню, із перших вуст", – зазначив він. Остапчук зізнався, що вони познайомилися наприкінці серпня 2019-го, на весіллі в Італії, де він працював ведучим, а Христина була гостею – подружкою нареченої.

В інтерв'ю програмі "Світське життя" на "1+1" Остапчук заявив, що подав запит в опікунську службу на проведення психологічної експертизи Олени Войченко.