Хіменес-Браво оголився для фото

Хіменес-Браво про свої переваги: Для мене важливо, щоб дівчина доглядала за собою
Фото: hectorjimenezbravo / Instagram

Український телеведучий колумбійського походження, суддя проєкту "МастерШеф" на СТБ Ектор Хіменес-Браво показав ню-фото і розповів, які дівчата йому подобаються.

48-річний український телеведучий колумбійського походження, суддя проєкту "МастерШеф" на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився в Instagram добіркою знімків, на одному з яких зображений у ліжку без білизни.

У пості вказано посилання на інтерв'ю Хіменеса Браво "КП в Украине" та наведено його уривок. Хіменес-Браво розповів, які дівчата йому подобаються.

"Для мене важливо, щоб дівчина доглядала за собою. Спорт, здорове харчування – усе це впливає на зовнішній вигляд, і саме це мене приваблює. Жінкам не варто перекачувати тіло і гнатися за якимись неймовірними спортивними результатами. Але мені не подобається, коли єдине враження, яке залишається після зустрічі, ніби вона тільки й робить, що лежить на дивані з чіпсами та бутербродами. Також потрібно тренувати не тільки тіло, але й розум. Для мене важливо, щоб людина могла підтримати бесіду. Це жахливо, коли після 15 хвилин спілкування мені стає нудно. Вага, груди і талія відходять на другий план, коли я бачу блискучий інтелект", – зізнався телеведучий.

Ектор Хіменес-Браво народився в Колумбії. У 2011 році продюсери каналу СТБ запросили колумбійського шеф-кухаря зайняти місце судді на проєкті "МастерШеф". Він очолює міжнародну консалтингову компанію Bravo Restaurant Group, яка займається відкриттям ресторанів по всьому світу.