Єфросиніна зізналася, чому публічні люди відмовляють їй в інтерв'ю

Єфросиніна: Якщо ти погоджуєшся на інтерв'ю, то умій відповісти навіть на незручні запитання
Фото: mashaefrosinina / Instagram

Українська телеведуча і блогерка Маша Єфросиніна заявила, що багато зірок відмовляється від запрошення взяти участь у передачі "Экзамен".

Українська телеведуча Маша Єфросиніна в Instagram заявила, що з розумінням ставиться до відмов зірок дати інтерв'ю для її передачі "Экзамен", яка виходить на YouTube-каналі.

Єфросиніна підкреслила, що знає причину їхніх відмов. За словами телеведучої, зірки побоюються в розмові з нею зайвої відвертості.

"Треба мати внутрішнє сміливе рішення поводитися природно, без остраху випасти зі скрупульозно вибудуваного образу, говорити відверто. Якщо ти погоджуєшся на інтерв'ю, то умій відповісти навіть на незручні запитання. Тому я абсолютно з розумінням ставлюся до відмов", – написала вона.

Єфросиніна зізналася, що спокійно реагує на те, що публічні люди, відмовивши їй у інтерв'ю, погоджуються на розмову з іншими блогерами.

"Мене навіть тішить, що до інших інтерв'юерів вони ходять, а до мене ні – отже, точно розуміють, що зі мною треба відверто", – підсумувала вона.

Учасники авторської програми Маші Єфросиніної "Экзамен", яка виходить на її YouTube-каналі, відповідають на заздалегідь підготовлені запитання, витягаючи їх навмання зі стосу сердець. Першою учасницею "Экзамена" стала українська фотографка Соня Плакидюк.

Раніше Єфросиніна говорила, що співачка Тіна Кароль відмовляє їй в інтерв'ю. Ведуча також розповіла, що співачка Оля Полякова скасувала заздалегідь погоджене інтерв'ю останнього моменту.

Коментуючи в інтерв'ю Раміні Есхакзай відсутність серед героїв її передачі ведучої Ольги Фреймут, Єфросиніна заявила, що їй не цікаві люди, які ніколи не покажуть своєї справжньої сутності в ефірі.