Йовович показала новонароджену доньку

Йовович: Ошун наша чудова дитина, і ми так вдячні за те, що вона в нас є, і повністю одержимі нею!
Фото: millajovovich / Instagram

Голлівудська акторка Мілла Йовович розповіла, що її новонароджена донька народилася зі світлішим волоссям, ніж її старші сестри, і вже виявляє силу та зацікавленість у тому, що відбувається навколо.

Голлівудська акторка Мілла Йовович показала в Instagram свою новонароджену доньку Ошун.

"О 8.56 2 лютого 2020 року наша дівчинка Ошун Ларк Елліот Йовович-Андерсон народилася! Osian – це валлійське чоловіче ім'я, і його вимовляють як О-сін", – написала акторка.

Вона пояснила, що думки членів сім'ї під час вибору імені розійшлися, тому новонароджена має кілька імен.

"Вона така гарна! Її волосся світліше, ніж в інших дівчаток, і вона дуже сильна. Її маленькі руки заважають, їх складно контролювати, і вона вже піднімає голову, щоб подивитися, що відбувається! Вона наша чудова дитина, і ми так вдячні за те, що вона в нас є, і повністю одержимі нею! Я опублікую більше фотографій пізніше, але ми всі виснажені, тому що останні кілька ночей були божевільними! Я надсилаю вам так багато любові із хмари, на якій я літаю!!!" – розповіла Йовович.

Про те, що Йовович стала мамою втретє, повідомила її старша донька Ева.

Мілла Йовович народилася 17 грудня 1975 року в Києві.

Вона одружена з режисером Полом Андерсоном. У пари двоє дітей: молодша, Дашиел, народилася 1 квітня 2015 року, старша, Ева Габо, – 3 листопада 2007 року.

У серпні 2019 року Йовович, повідомляючи про нову вагітність, зізналася, що раніше в неї був викидень.