Книга Браянта очолила рейтинг бестселерів за версією The New York Times

Браянт загинув під час катастрофи вертольота 26 січня
Фото: ЕРА

Книга для дітей баскетболіста Кобі Браянта The Wizenard Series: Training Camp посіла перше місце в рейтингу найпродаваніших книг за версією видання The New York Times.

Книга The Wizenard Series: Season One, написана загиблим у січні 2020 року баскетболістом Кобі Браянтом у співавторстві з письменником Веслі Кінгом, очолила список бестселерів New York Times, повідомляє Associated Press.

Повний список найпродаваніших книг опублікують 19 квітня. Наразі книга Браянта на першому місці у списку найкращих дитячих книг на Amazon.

Удова баскетболіста Ванесса Браянт в Instagram написала, що її чоловік пишався б цим досягненням.

Серія книг для дітей Wizenard розповідає про пригоди дворової баскетбольної команди, один із гравців якої мріє стати прославленим баскетболістом, а тренер має магічні здібності.

26 січня вертоліт, у якому летіли Браянт і його донька Джанна, врізався у схил пагорба в місті Калабасас у передмісті Лос-Анджелеса. Після удару вертоліт спалахнув, загинуло дев'ятеро людей на борту.

Браянт виступав за "Лос-Анджелес Лейкерс" із 1996 року до 2016-го. За цей час він виграв п'ять турнірів NBA. У баскетболіста залишилося троє дітей.