Колишня дружина репера Серьоги заявила, що він навмисне затягує судовий процес щодо встановлення місця проживання їхніх синів

Ололо: Я не здамся, так і знайте
Фото: polina_lola / Instagram

За словами Поліни Ололо, колишній цивільний чоловік і батько двох синів, репер Серьога не з'явився на перше засідання суду.

Ексдружина репера Сергія Пархоменка Поліна Ололо звинуватила його у затягуванні судового процесу, під час якого мають ухвалити рішення, з ким із батьків проживатимуть їхні сини. Про це вона написала в Instagram.

"Триває вирішення подальшої долі моїх дітей. Ухвалюють рішення, з ким із батьків проживатимуть мої хлопчики, проте на суд Сергій не з'явився. Замість нього прийшов "новенький". Це примітивна рокіровка, коли адвокат ніби тільки вчора приступив до справи, тому просить у суду час на ознайомлення з матеріалами. Роблять це з метою затягування процесу", – заявила Ололо.

За її словами наступне судове засідання призначено на 20 липня.

"Я не здамся, так і знайте", – резюмувала Ололо.

На початку березня 2020 року Ололо в інтерв'ю журналістам передачі ЖВЛ заявила, що Пархоменко без її дозволу вивіз синів – 11-річного Марка і дев'ятирічного Платона – в анексований Росією Крим.

24 травня Ололо заявила, що за чотири місяці після розлуки випадково зустрілася зі своїм молодшим сином Платоном. Про місцеперебування дітей вона дізналася з повідомлення, яке їй надіслали з невідомого номера. Однак під час зустрічі дитина заявила матері, що не хоче жити з нею, оскільки вона – "незабезпечена".

Ололо підкреслила, що, поки сини жили з нею, вони ніколи не обговорювали матеріального становища сім'ї, але за час розлуки все змінилося.

Сергій Пархоменко (сценічні псевдоніми – репер Серьога і Поліграф ШарикOFF) став знаменитим після виходу пісні "Черный бумер".

Офіційно співак жодного разу не був одруженим. У стосунках із цивільною дружиною Поліною в артиста народилось двоє синів – Марк і Платон. У 2014 році Серьога зняв синів у кліпі "Твой любимый клоун". Пархоменко пішов із сім'ї 2015 року.

Поліна Ололо після розставання із Сергієм Пархоменком народила доньку у стосунках із чоловіком, імені якого не називає.