Модель Мікович улаштувала фотосесію на тлі обваленого мосту в Харкові

Мікович: Обвалений міст у Харкові навіть не вважали аварійним, а аварійних у нас понад 60% мостів
Фото: asi_mikovich / Instagram

Українська модель Ася Мікович знялася на тлі обваленого мосту в Харкові в майці з глибоким декольте і в будівельній касці.

Українська модель Ася Мікович на своїй сторінці в Instagram оприлюднила фото на тлі обваленого мосту в Харкові.

"Обвалений міст у Харкові навіть не вважали аварійним, а аварійних у нас понад 60% мостів", – зазначила вона.

Дівчина перерахувала заходи, які, на її думку, можуть урятувати життя людей.

"Чи була причиною обвалення фура? Чи була вона там узагалі?.. Упорядкувати всі мости в задовільний стан дорого, складно і довго. Але наявність вагового контролю допомогла б уникнути цих випадків. Установлення знаків, що обмежують рух на аварійних і передаварійних ділянках, допомогло б уникнути цих обвалень. А надалі, можливо, і врятувати чиєсь життя. Адже замість фури одного разу може бути автобус із дітьми", – написала Мікович.

Для знімків вона позувала в майці з глибоким декольте і в будівельній касці.

Автомобільний міст обвалився в Харкові вранці 25 серпня. За даними поліції Харківської області, унаслідок події ніхто не постраждав.

За попередніми даними, причиною обвалення мосту став проїзд по ньому важкого транспорту, повідомили у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) і ч. 2 ст. 275 (порушення правил безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України.