"Токсичність ледь не вбила мене". Іоланда Хадід позбулася грудних імплантів

Іоланда Хадід: Ми маємо навчитися любити себе і плекати нашу унікальну, єдину у своєму роді красу в будь-якому віці
Фото: yolanda.hadid / Instagram

Колишня американська модель Іоланда Хадід зізналася, що грудні імпланти мало не вбили її.

Мати американських моделей Джіджі і Белли Хадід, екс-модель Іоланда Хадід видалила грудні імпланти. Про це вона повідомила в Instagram.

"Нарешті повертаюся до витоків, 1964 року. Жити в тілі, вільному від грудних імплантатів, наповнювачів, ботоксу і всіляких дурниць, які, як мені здавалося, мені потрібні, щоб не відставати від того, що зумовлено суспільством. Я вірила, що такий вигляд повинна мати сексуальна жінка, поки токсичність мало не вбила мене. Ваше здоров'я – це ваше багатство, тому, будь ласка, ухвалюйте обґрунтовані рішення, вивчіть інформацію, перш ніж вводити щось стороннє у ваше тіло", – написала вона.

За словами Хадід, їй знадобилося багато років, щоб повернути назад "деякі невдалі рішення" і знайти "свободу для стійкої внутрішньої краси".

"Ми маємо навчитися любити себе і плекати нашу унікальну, єдину у своєму роді красу в будь-якому віці", – заявила модель.

Іоланда Хадід (Ван Дер Херік) народилася 11 січня 1964 року в Папендрехті (Південна Голландія, Нідерланди). У 1994 році вона переїхала до Лос-Анджелеса після весілля з бізнесменом Мохамедом Хадідом. У 2000 році вони розлучилися. У них є троє дітей: Джіджі (1995), Бела (1996) й Анвар (1999).