"Наше время истекло". Дорофєєва та Позитив оголосили про розпад групи

Більше не разом
Фото: vremyaisteklo / Instagram

Українська група "Время и Стекло" припинила існування за 10 років із моменту створення колективу.

Учасники дуету "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній (Позитив) 11 березня на офіційній сторінці колективу в Instagram оголосили про розпад групи.

"Ми відчуваємо, що зробили для групи все максимально можливе, але тепер готові до нового етапу", – ідеться в офіційній заяві гурту.

У заяві повідомляють, що колектив протягом наступних шести місяців і далі гастролюватиме в межах прощального концертного туру "Фінальні титри". Останній концерт групи заплановано на 11 вересня.

Учасники дуету "Время и Стекло" Дорофєєва та Позитив також записали відео, у якому відповіли на запитання шанувальників про причини розпаду колективу. За словами Дорофєєвої та Позитива, вони залишаються у дружніх стосунках з усіма членами команди.

"Ми і далі дружимо. Але немає нічого поганого в тому, що кожен із нас буде розвиватися як особистість", – підкреслила Дорофєєва у відеозверненні.

Відео: Время и Стекло / YouTube

Продюсер колективу й автор пісень Олексій Потапенко на своїй сторінці в Instagram подякував артистам за те, що вони зробили його "справжнім продюсером".

Продюсерка Ірина Горова на своїй сторінці в Instagram попрощалася з колективом, повідомивши, що їй важко дається це розставання.

"Мені сумно. Я не думала, що буде так важко. Скільки всього сталося протягом цих 10 років! Ми виховали ціле покоління. Хочу сказати вам спасибі за вашу відданість фанатам, завзяття працювати, писати пісні, годинами записувати їх у студії, щоб вийшов крутий результат", – написала Горова.

10 березня група презентувала кліп "Время истекло", у якому Дорофєєва та Позитив підбивали підсумки 10-річної творчої діяльності колективу, роздивляючись старі фото.

Групу "Время и стекло" 2 грудня 2010 року створили засновники продюсерського центру MOZGI Entertainment Олексій Потапенко та Ірина Горова.

Солістами гурту стали співачка Надя Дорофєєва та підопічний продюсерського центру МOZGI Entertainment Олексій Завгородній (Позитив).