"Немає сил. Усі кричать. Усіх треба помити, приготувати сніданок". Джамала розповіла, як вона відпочиває в Туреччині

Джамала: Таке відчуття, що ти не просто без сил, а в тебе їх і не було
Фото: jamalajaa / Instagram

Українська співачка Джамала, яка відпочиває в Туреччині з чоловіком і двома дітьми, молодшому з яких виповнився місяць, зізналася, що їй вдається поспати не більше ніж дві години на добу.

Українська співачка Джамала, яка із 22 липня відпочиває разом із чоловіком і двома дітьми в Туреччині, заявила, що почувається знесиленою. Про це вона написала в Instagram.

"Найскладніше в ці дні – пережити ранок. Немає сил. Усі кричать. Усіх треба помити, приготувати сніданок. Таке відчуття, що ти не просто без сил, а в тебе їх і не було. Де їх узяти?" – розповіла співачка.

Джамала зазначила, що на відпочинку їй вдається поспати не більше ніж дві години на добу.

"Удень, якщо вдасться урвати годинку, це щастя!" – зізналася вона.

Співачка наголосила, що не хотіла б скаржитися, але зізналася, що сон став мрією.

"Рятує море. На березі безлюдно. Відчуття, що на цьому острові не було вірусу, ні карантину. Невеличкий рай!" – підсумувала вона.

Джамала вийшла заміж за економіста Бекіра Сулейманова у квітні 2017 року. 27 березня 2018 року співачка народила первістка Еміра-Рахмана. Про свою другу вагітність Джамала повідомила 12 лютого.

19 червня Джамала вдруге стала мамою – батьки назвали сина Селім-Гірай Сеїт-Бекір Огли. Він народився з вагою 4 кілограми 110 грамів і зростом 54 см.

22 липня співачка повідомила, що полетіла на відпочинок у Туреччину. "Так, ми божевільні! Вирушили в поїздку із двома маленькими дітьми без нянь, бабусь і дідусів", – написала вона.

Туреччина поновила авіасполучення з Україною з 1 липня, заявивши про намір брати українських туристів без самоізоляції і тестування на коронавірус.