Рибак: Коли мені було 14 років, хлопчик ударив мене в живіт так сильно, що це назавжди змінило нервову систему

Рибак: Для мене "щасливим місцем" стало піаніно. Я граю, доки не відчую сонливості
Скріншот: rybakofficial / Instagram

34-річний норвезький співак і скрипаль Олександр Рибак уперше протягом тривалого часу навчився засинати без таблеток. За словами артиста, він знайшов інший спосіб, який спричиняє сонливість.

Переможець "Євробачення 2009", 34-річний норвезький музикант Олександр Рибак на своїй сторінці в Instagram розповів, що вперше протягом 11 років може засинати самостійно, без снодійних препаратів.

"Хочу поділитися секретом, який допоможе легше заснути, – знайдіть те, що ви любите робити, тільки не дивіться Netflix, і повторюйте це перед сном. Для мене таким "щасливим місцем" стало піаніно. Я граю, доки не відчую сонливості", – розповів Рибак.

За словами музиканта, після перемоги в пісенному конкурсі "Євробачення" 2009 року проблема лише загострилася.

"Коли мені було 14 років, хлопчик ударив мене в живіт так сильно, що це назавжди змінило мою нервову систему. Моя перша любов, перший фільм жахів – усі ці емоції позбавляли мене сну. Можете собі уявити, як мені було складно заснути, коли я відвідав найбільшу у світі музичне шоу", – зізнався співак.

3 червня музикант зізнався, що вже 11 років залежний від снодійних препаратів і антидепресантів, але із січня 2020 року розпочав реабілітацію.

Олександр Рибак народився 1986 року в Білорусі. 1990 року сім'я переїхала в Норвегію. Батько артиста, скрипаль Ігор Рибак, став для сина першим учителем.

Рибак – переможець конкурсу "Євробачення 2009", який проводили в Москві. Перемогу йому принесла пісня Fairytale.

2018 року артист удруге представляв Норвегію на конкурсі "Євробачення", виконавши пісню власного твору That’s How You Write а Song. За підсумками змагання Рибак посів 15-те місце.