"Сансо, я виросла з тобою". Софі Тернер попрощалася з "Грою престолів"

Тернер: Сансо, спасибі за те, що навчила мене стійкості, хоробрості і справжній силі
Фото: sophiet / Instagram

Британська актриса Софі Тернер присвятила пост у соцмережі завершенню серіалу "Гра престолів".

Британська актриса Софі Тернер подякувала своєму персонажу у серіалі "Гра престолів", Сансі, творцям проекту і його фанам. Пост вона опублікувала в Instagram.

"Сансо, спасибі за те, що навчила мене стійкості, хоробрості і справжній силі. Спасибі, що навчила мене бути доброю, терплячою і виявляти любов. Я виросла з тобою. Я закохалася в тебе в 13, а зараз, за 10 років, у 23 я залишу тебе позаду, але ніколи не залишу того, чого ти мене навчила. Дякую неймовірним людям, які роблять це шоу, спасибі, що дали мені найкращі уроки життя і драми, які я коли-небудь могла попросити. Без тебе я не була б людиною, якою я є сьогодні. Спасибі, що дали мені цей шанс багато років тому. І, нарешті, дякую фанатам за те, що закохалися в цих персонажів і підтримали шоу до кінця. Я сумуватиму за цим найбільше на світі", – написала вона.

Останню серію "Гри престолів" показали 19 травня на американському каналі HBO.

Більш ніж мільйон людей підписало петицію з вимогою перезняти останній сезон "Гри престолів".

Прем'єра фінального сезону "Гри престолів" відбулася 14 квітня 2019 року на каналі НВО. Трейлер восьмого сезону проекту можна подивитися ТУТ. Прем'єру останньої серії восьмого сезону показали 19 травня на HBO.

"Гру престолів" знято за циклом романів Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я". Із семи запланованих книг циклу Мартін опублікував п'ять.