Сєдокова: Ми досі судимо про успішність жінки за наявністю в неї чоловіка

Сєдокова: Протягом 15 років мені тицяють в обличчя тим, що я незаміжня і розлучалася
Фото: annasedokova / Instagram

Українська співачка Анна Сєдокова, яка виступає у РФ, заявила, що, вибираючи між відомою матір'ю-одиначкою та популярною сімейною парою з дитиною, рекламодавці віддадуть перевагу парі.

37-річна українська співачка Анна Сєдокова, яка виступає в Росії, на своїй сторінці в Instagram заявила, що багато жінок терпить домашнє насильство, тому що боїться "залишитися без мужика".

"Ми досі судимо про успішність жінки за наявністю в неї чоловіка. Не ми з вами, а рекламодавці та великі компанії. Їм усім потрібна солодка картинка, мила пара, обручки на руках, дитина, яка грає на трьох музичних інструментах", – заявила співачка.

За словами артистки, у 21 рік вона пішла від чоловіка-агресора, але досі стикається із осудом свого вчинку.

"Протягом 15 років мені тицяють в обличчя тим, що я незаміжня й розлучалася. Не повірите, бути щасливою без чоловіка теж можна. Я б дуже хотіла бачити на обкладинках журналів жінок, які самостійно побудували бізнес, і щасливих матерів-одиначок", – резюмувала Сєдокова.

Анна Сєдокова народилася 1982 року в Києві. Із 2002-го до 2004 року Сєдокова була учасницею "золотого" складу української жіночої попгрупи "ВІА Гра".

Наразі артистка позиціонує себе як сольну співачку, телеведучу і блогерку. 2019 року Сєдокова повідомила, що будує стосунки із 27-річним баскетболістом латвійського походження Янісом Тіммою.

Співачка – мати двох дочок і сина. Старша – Аліна – дочка Сєдокової від першого шлюбу з білоруським футболістом, екскапітаном київського "Динамо" Валентином Белькевичем, вона народилася 8 грудня 2004 року. Молодшу дочку Моніку співачка народила від бізнесмена Максима Чернявського в липні 2011 року.

11 квітня 2017 року Сєдокова повідомила, що стала мамою втретє. Імені батька дитини вона не називає.