"Сильні хвилеподібні відчуття в пологах". Тодоренко, яка народила первістка, оприлюднила відео занять йогою і розповіла про пологи

Тодоренко: Йога – це один із найефективніших способів підготуватися до пологів
Фото: vladtopalovofficial / Instagram

Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка працює у РФ і нещодавно стала мамою, показала асани йоги.

Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка працює у РФ і 5 грудня стала мамою, оприлюднила в Instagram відео занять йогою.

"Багатьом здається, що йога – це просто сидіння, марнування часу і нудьга. Я так не вважаю. Йога – це вид практики для людей, які шукають внутрішній баланс, гармонію, а не підкачування м'язів. Як тільки ти прокачаєш свій мозок, м'язи теж підтягнуться! Запевняю! Йога вчить витривалості і того, як правильно поводитися з власним тілом, не силуючи його. А під час вагітності ще важливіша і потрібніше займатися йогою, звичайно, якщо немає протипоказань лікаря, адже йога – це один із найефективніших способів підготуватися до пологів. Кожне проспівування "ом" допомагає розслабитися під час сильних хвилеподібних відчуттів у пологах", – написала вона.

5 грудня 2018 року Регіна Тодоренко народила сина.

25 жовтня 2018 року Топалов і Тодоренко оформили стосунки. Новонароджений син – перша дитина як для Тодоренко, так і для Топалова.