Синє волосся, гумові чоботи. Pіnk показала чоловіка-мотогонщика з дітьми

2005 року співачка публічно попросила Гарта одружитися з нею
Фото: pink / Instagram

За словами американської співачки Pіnk, у неї немає спільних фото із чоловіком Кері Гартом і дітьми, оскільки зазвичай саме вона є сімейним фотографом.

Американська співачка Pink оприлюднила в Instagram фото своєї сім'ї – чоловіка-мотогонщика Кері Гарта в оточенні сина Джеймсона, який у березні перехворів коронавірусом, і дочки Віллоу.

Публікацію актриса присвятила тим матерям, у яких є "5000 фотографій своєї сім'ї, і жодної, де були б і вони".

На знімку чоловік і діти співачки позують посеред поля, взуті в гумові чоботи. Волосся восьмирічної доньки Віллоу пофарбоване в синій колір.

Яскраве волосся – частина сценічного іміджу Pink. Співачка з'являлася на сцені з волоссям різних відтінків, а своїм псевдонімом зобов'язана рожевому кольору.

Pink познайомилася з мотогонщиком Кері Гартом 2001 року у Філадельфії. 2005 року співачка під час мотокросних перегонів з'явилася на стадіоні з табличкою в руках, на якій було написано "Ти одружишся зі мною?". До цього вона двічі відмовлялася виходити заміж за Гарта. Гонщик відповів на пропозицію співачки ствердно.

У Pink і Гарта двоє дітей: дочка Віллоу (2011) і син Джеймсон (2016).

Pink (справжнє ім'я – Емма Бет Мур) народилася 8 вересня 1979 року у США. Виконавиця набула популярності на початку 2000 року. Успіх їй приніс альбом Сan't Take Me Home.