Суперфінал шоу "Голос країни 10" проведуть у діджитал-форматі

Ефір відбудеться 26 квітня
Фото: Голос країни (Voice of the Country) / YouTube

Суперфінал ювілейного сезону шоу "Голос країни" стане благодійним: усі кошти, що надійдуть від голосування і продажу реклами під час випуску, спрямують на підтримку українських медиків.

Суперфінал десятого сезону шоу "Голос країни" на "1+1" проведуть у діджитал-форматі через карантин у зв'язку з пандемією коронавірусу. Про це повідомили на сторінці проєкту у Facebook.

Ефір відбудеться 26 квітня відповідно до всіх умов карантину.

Суперфінал ювілейного сезону стане благодійним: усі кошти, що надійдуть від голосування і продажу реклами під час випуску, спрямують на підтримку українських медиків. Для них придбають захисні костюми, респіратори та інше обладнання для захисту здоров'я.

Умови голосування залишаються незмінними: віддати голос за свого фаворита глядачі зможуть, здійснивши телефонний дзвінок, відправивши смс-повідомлення або проголосувавши у застосунку 1+1 Video.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в китайському Ухані. 11 березня 2020 року ВООЗ оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За інформацією американського Університету Джонса Гопкінса, станом на 16 квітня у світі підтверджено понад 2 млн випадків зараження коронавірусом, 137 тис. людей померли.

В Україні COVID-19 підтверджено у 4161 жителя України, 116 із них – померли, а 186 – одужали.

Через поширення коронавірусної інфекції COVID-19 із 12 березня в Україні запровадили карантин, який триватиме до 24 квітня.

Із 6 квітня умови карантину посилили: українцям заборонили гуляти в парках, збиратися у групи більше ніж удвох і з'являтися у громадських місцях без маски або респіратора.