"Важко зрозуміти, коли ми вийдемо з усього цього". Мільйонер-танцюрист із Італії Джанлука Ваккі закликав до спокою

Ваккі: Скоро все буде добре
Фото: gianlucavacchi / Instagram

Італійський мільйонер Джанлука Ваккі, відомий як "мільйонер-танцюрист", закликав не втрачати позитиву і сподіватися на краще.

51-річний італійський бізнесмен Джанлука Ваккі, відомий як "мільйонер-танцюрист", на своїй сторінці в Instagram закликав підписників залишатися спокійними і не втрачати позитиву.

"Сьогодні, коли ми думаємо про майбутнє, важко зрозуміти, коли ми вийдемо з цього і що тоді буде з нашим життям. Пам'ятайте, що в житті є баланс, і коли трапляється щось погане, настає щось більше. Не втрачайте позитиву, скоро все буде добре", – написав Ваккі.

Ваккі став відомим як "мільйонер-танцюрист" завдяки своїм постам в Instagram. Зараз на його акаунт підписано майже 14,7 млн осіб.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в китайському Ухані. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За даними американського Університету Джонса Гопкінса на 30 березня, загальна кількість інфікованих у світі перевищила 803 тис., із них 39 033 людей померли, понад 172 тис. одужало.

Від початку спалаху від коронавірусу в Італії помер 11 591 громадянин, 14 620 удалося вилікувати. Загалом заразилося 101 739 людей, 75 628 із них перебувають на лікуванні.

Незважаючи на те, що з 11 березня в Італії діють суворі карантинні заходи, країна посідає перше місце за кількістю померлих (третина всіх жертв пандемії – в Італії) і друге місце за кількістю заражених після США.