"Вечірка відбудеться за будь-яких обставин". Кухар учетверте зайняла суддівське крісло у танцювальному проєкті

Кухар: Цього сезону будемо акцентувати на філігранній техніці
Фото: Kateryna Kukhar / Facebook

Прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар стала єдиною суддею проєкту каналу "1+1" "Танці з зірками", яка вчетверте поспіль буде займати суддівське крісло. Імен решти суддів поки не розголошують, але відомо, що їх склад буде оновлено.

Прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар займе суддівське крісло в сьомому сезоні проєкту "Танці з зірками", який виходить на каналі "1+1". Про це повідомляють на сторінці шоу в Instagram.

"Розкриваємо ім'я першого судді нового сезону шоу – цієї осені Катерина Кухар вчетверте оцінюватиме танцювальну майстерність зіркованих учасників", – ідеться в анонсі.

На своїй сторінці в Instagram Кухар зазначила, що в сьомому сезоні очікують на "платиновий склад зірок".

ього сезону ми будемо акцентувати на філігранній техніці, за якою вже всі скучили", – заявила вона.

Балерина підкреслила, що в сьомому сезоні на глядачів чекає ціла низка змін – зокрема, буде оновлено склад суддів і змінять декорації.

"Вечірка відбудеться за будь-яких обставин, адже життя триває і кінець світу скасовується!" – підсумувала Кухар.

7 червня Кухар відрекомендували колективу Київського державного хореографічного училища як тимчасову виконувачку обов'язків директора закладу.

Прем'єра першого сезону шоу "Танці з зірками" відбулася в жовтні 2006 року.

Кухар стала єдиною суддею проєкту, яка вчетверте поспіль буде займати суддівське крісло. У трьох попередніх сезонах вона оцінювала рівень майстерності учасників разом зі співаком Monatik і хореографом Владом Ямою.