"Із 14.00 до 14.15 у мене зустріч зі штанами". Сєдокова зізналася, як підтримує бадьорість духу

Сєдокова: Сьогодні я прокинулася в дуже похмурому настрої. Усе, що відбувається зараз зі світом і з нами, – це страшенний стрес
Фото: annasedokova / Instagram

Українська співачка Анна Сєдокова, яка будує кар'єру у РФ і живе у США, розповіла, як організовує своє життя.

Українська співачка Анна Сєдокова, яка живе у США і будує кар'єру у РФ, розповіла в Instagram, як підбадьорити себе у складний час.

"Як не падати духом і триматися? Сьогодні я прокинулася в дуже похмурому настрої. Усе, що відбувається зараз зі світом і з нами, – це страшенний стрес. Кожна дрібниця, кожна новина або розбита чашка на кухні може довести чутливу людину до сліз. Що робити і як я даю собі раду? Потрібно витягти себе з цього. Світу й тобі не буде краще, якщо ти заженеш ще й себе в депресивний стан. Починай із себе", – написала вона.

Сєдокова запропонувала прийняти контрастний душ, вимкнути новини, відкласти телефон, викинути непотрібні речі і скласти список необхідних справ.

"Склади список своїх боргів. Напиши їх письмово на папері. Усе, що гризе й висить над тобою. Здати статтю, зняти відео в TikTok або замовити штани дитині (я не можу цього зробити вже тиждень). Просто напиши це на папері. Навпроти кожної події постав час, який ти максимум на це витратиш. Я замовлю штани за хвилин 10 від сили, то чому я витрачаю на це тиждень? Розподіли все за часом. Із 14.00 до 14.15 у мене зустріч зі штанами. Зроби це, і перейдеш на новий рівень", – зазначила вона.

Також співачка порадила здобувати нові знання і проводити час із коханими людьми.

Анна Сєдокова народилася 16 грудня 1982 року в Києві. Вона була солісткою "золотого" складу українського гурту "ВІА Гра". У колективі співачка працювала із 2002-го до 2004 року. 2004-го вона пішла з колективу й була в декреті. У квітні 2006 року Сєдокова розпочала сольну кар'єру: під псевдонімом Аннабель випустила кліп на пісню "Мое сердце".