Заражена коронавірусом акторка Сахно заявила, що почала видужувати

Сахно: Світ є дивовижним, і всі ми хочемо його якомога швидше побачити знову. Давайте для цього робити правильні кроки
Фото: ivannasakhno / Instagram

Українська й голлівудська акторка Іванна Сахно розповіла, що наразі в ізоляції, але знайшла в собі сили помити вікно.

Українська й голлівудська акторка Іванна Сахно, заражена коронавірусом, на своїй сторінці в Іnstagram розповіла, що вже почувається краще.

"Друзі, привіт! Перш за все, хочу подякувати вам за турботу та побажання, я дійсно це ціную. Я деякий час була поза зв'язком. Бути закритою одною в чотирьох стінах на самоізоляцію може стати дуже цінним досвідом. Мої симптоми почали згасати і крайніх два дні мені вже стало краще. Навіть помила вікно! Ця ситуація у світі торкнулася кожного з нас, і я надіюся, що з вами все максимально добре. Будь ласка, продовжуйте бути вдома та піклуватися одне про одного. Світ є дивовижним, і всі ми хочемо його якомога швидше побачити знову. Давайте для цього робити правильні кроки", – написала вона.

Іванна Сахно – українська та американська акторка. Вона грала у ситкомі "Леся + Рома", біографічній стрічці "Іван Сила", голлівудському блокбастері "Тихоокеанський рубіж: Повстання" і в голлівудській екшн-комедії "Шпигун, який мене кинув".

Дівчина народилася в Києві, проте у віці 15 років разом із батьками переїхала в Лос-Анджелес та із 2013 року там живе і працює.

Про те, що в неї коронавірус, Сахно розповіла 21 березня.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в Китаї. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією. За даними Університету Джонса Гопкінса, який відстежує поширення коронавірусу, станом на 2 квітня у світі зареєстровано 941 949 випадків зараження коронавірусною інфекцією, летальних випадків – 47 522, одужало 195 929 людей. У США – 216 722 заражених, 5137 померли, 8632 одужали.