Голлівудська актриса з України захворіла на коронавірус

Сахно відома за ролями у ситкомі "Леся+Рома", біографічній стрічці "Іван Сила", блокбастері "Тихоокеанський рубіж: Повстання"
Фото: ivannasakhno / Instagram

Актриса Іванна Сахно розповіла, що серед симптомів захворювання у неї з'явилися біль у спині, біль у легенях, температура і носова кровотеча.

У відомої голлівудської й української актриси Іванни Сахно виявили коронавірус. Про це вона написала в Instagram.

"Усім привіт. Я щойно дістала результат тесту на COVID-19. Він виявився позитивним. Хочу попросити кожного з вас, не важливо, чи є у вас якісь симптоми, просто будьте вдома. Це наш громадянський обов'язок. Тим самим ви збережете життя тим, хто навколо вас", – написала актриса.

Сахно додала, що симптоми захворювання у неї виявилися не відразу. Зокрема, в актриси з'явилися біль у спині, біль у легенях, температура і носова кровотеча.

Іванна Сахно – українська та американська актриса. Вона грала у ситкомі "Леся+Рома", біографічній стрічці "Іван Сила", голлівудському блокбастері "Тихоокеанський рубіж: Повстання" та в голлівудській екшн-комедії "Шпигун, який мене кинув".

Дівчина народилася в Києві, проте у віці 15 років разом із батьками переїхала в Лос-Анджелес і з 2013 року там живе й працює.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в Китаї. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією. За даними Університету Джона Гопкінса, який відстежує поширення коронавірусу, станом на 21 березня у світі зареєстровано 277 449 випадків зараження коронавірусною інфекцією, летальних випадків 11 561.