Зеленська передала сукню зі свого гардеробу на підтримку благодійного проєкту

Зеленська: Сукня від української дизайнерки Дафни Мей стає моїм внеском у проєкт
Фото: olenazelenska_official / Instagram

Перша леді України Олена Зеленська приєдналася до руху усвідомленого споживання – тепер сукню, у якій вона була на зустрічі із дружиною прем'єр-міністра Ізраїлю Сарою Нетаньяху, можна взяти в оренду. Організатори проєкту обіцяють спрямувати кошти, вторговані від здавання в оренду вбрань знаменитостей, на благодійність.

Перша леді України Олена Зеленська 15 травня на своїй офіційній сторінці в Instagram заявила, що підтримала благодійну ініціативу усвідомленого споживання, передавши організаторам проєкту одне зі своїх вбрань.

"Із радістю долучаюся до соціальної ініціативи усвідомленого споживання. Сукня від української дизайнерки Дафни Мей стає моїм внеском у проєкт", – ідеться в заяві першої леді.

За словами Зеленської, ця сукня для неї особлива. "У ній я вперше як дружина президента вітала в Києві іноземну гостю – дружину прем'єр-міністра Ізраїлю Сару Нетаньяху", – заявила Зеленська.

За словами організаторів проєкту, сервісу оренди одягу Oh My Look!, гроші, вторговані за оренду дизайнерських вбрань знаменитостей, передадуть на благодійність.

Учасницею проєкту раніше стала співачка Джамала – вона віддала сукню, у якій знімалася для кліпу Solo.

Телеведуча Маша Єфросиніна приєдналася до ініціативи, розлучившись із дизайнерським одягом-трансформером.

Співачка Надя Дорофєєва передала на підтримку проєкту вбрання, створене режисеркою кліпів Танею Муіньо.