2 млн грн для "Азову", поцілунок із Кацуріним, дует із Барських і заява Гороховського. Як відбувся сольний концерт Дорофєєвої в Києві. Відео

Дорофєєва почала сольну кар'єру в листопаді 2020 року
Фото: DOROFEEVA / Telegram

Увечері 9 грудня українська співачка Надя Дорофєєва виступила в Києві із сольним концертом. Інтернет-видання "ГОРДОН" зібрало найяскравіші моменти її виступу, якими шанувальники артистки поділилися в Instagram і Telegram.

Під час концерту співачка провела аукціон, отримавши за знамениту рожеву шапку з вухами, у якій вона знялася у кліпі на пісню "На самоті", а потім виступала на концертах, 2 млн грн. Гроші, які вдалося отримати, за словами Дорофєєвої, передадуть на підтримку бригади "Азов". Аукціон провів український блогер Антон Птушкін.

Спеціальним гостем сольника артистки став український співак Макс Барських. Вони заспівали свою дуетну пісню "Ритми".

Співачка виконувала пісні на біс.

А також зіграла соло на барабанах.

Разом зі своїм чоловіком і автором її пісень, українським ресторатором Михайлом Кацуріним Дорофєєва виконала пісню "Щоб не було".

Після пісні подружжя пристрасно поцілувалося на сцені.

Під час концерту на сцену також вийшов український бізнесмен, співвласник Monobank Олег Гороховський. Він заявив, що всі, хто до опівночі 9 грудня надішлють у чат підтримки освідчення в коханні Дорофєєвій, отримають від банку 100 грн.

У Telegram-каналі він написав, що після його заяви українці надіслали 52 тис. повідомлень, поклавши чат-бот "на лопатки".

"Такий собі маркетинг. Повністю відрубили підтримку. Більше на концерти не ходжу", – пожартував Гороховський.

 

Контекст:

Із грудня 2010-го до березня 2020 року Дорофєєва була учасницею українського гурту "Время и Стекло", виступаючи в дуеті з Позитивом.

У листопаді 2020 року виконавиця презентувала перший сольний кліп під псевдонімом Dorofeeva.

Восени 2023 року артистка гастролювала Україною з концертним туром. Гастролі завершилися сольником у Києві.